expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm

Seiser Alm met de vakantieplaatsen Castelrotto/Kastelruth & Siusi/Seis

Ongetwijfeld behoort de vakantieregio Alpe di Siusi/Seiser Alm tot de meest geliefde vakantiebestemmingen in de Dolomieten. Dit is ook niet zo verwonderlijk aangezien zich hier niet alleen enkele van de mooiste vakantieplaatsen van Zuid-Tirol zoals Castelrotto / Kastelruth en Siusi / Seis bevinden maar ook de Alpe di Siusi / Seiser Alm, die als grootste en mooiste hoogvlakte van Europa beschouwd wordt.

Overweldigend landschapsschoon staat u tijdens uw vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm tijdens uw verblijf in een hotel in Alpe de Suise, in een hotel in Castelrotto / Kastelruth, in een hotel in Siusi / Seis of ook op een camping te wachten. Met meer dan 300 zonnige dagen in het jaar en het gematigde klimaat kunt u het landschap het beste op een actieve manier verkennen: in de zomer nodigen ontelbare wandelpaden, klim- en kletterroutes uit om het UNESCO Wereldnatuurerfgoed de Dolomieten waarover vele sagen de ronde doen te ontdekken. Ook mountainbikers vinden op de bergweide met zijn bloemenpracht afwisselende trails op verschillende hoogten. 

Tijdens een vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm staan u ook in de winter grandioze belevenissen te wachten, omdat de grootste hoogvlakte van Europa dan in een aanlokkelijk wintersportparadijs verandert met pistes in alle moeilijkheidsgraden. Langlaufers en sneeuwschoenwandelaars kunnen ook op ontdekkingstocht uitgaan in het winterse natuurpark Schlern-Rosengarten. Een bijzonder romantische belevenis is een paardensleetocht over de witte Alpe di Siusi/Seiser Alm. Het aanbod aan accommodaties is ook grandioos: De campings in de vakantieregio, de hotels in Alpe de Suise, de hotels in Castelrotto / Kastelruth en de hotels in Siusi / Seis verwennen de vakantiegangers in elke tijd van het jaar en bieden in alle prijscategorieën  een ontspannende en belevenisvolle vakantie!

meer weten

Hotels in Alpe di Siusi Skigebieden

Alpe di Siusi

Fiè/Völs

 

Zowel in de zomer als in de winter een echte droom

Alpe di Siusi/Seiser Alm behoort tot één van de mooiste plekjes in het gebied van de Dolomieten: Miljoenen bloeiende bloemen reiken in het warme jaargetijde naar de zon, die hier op meer dan 300 dagen per jaar stralend aan de hemel staat. Dat zijn de beste voorwaarden voor een avontuurlijke berg-, kletter- of mountainbiketocht. ‘s Avonds kunt u zich dan laten verwennen in een hotel in Alpe de Suise, in een hotel in Castelrotto / Kastelruth, in een hotel in Siusi / Seis of ook op een camping met typische culinaire hoogstandjes. 

Een vakantie in Alpe di Siusi / Seiser Alm is ook in het koude jaargetijde belevenisvol, want dan regeert koning skisport op de grootste hoogvlakte van Europa. Niet alleen de natuur, maar ook de culturele bedrijvigheid in de levendige vakantiedorpen Castelrotto/Kastelruth, Siusi/Seis, Fiè/Völs en Tires/Tiers maken het vakantieplezier aan de voet van de van verre zichtbare Schlerns compleet. Hetzij het Kastelruther Spatzenfeest of de legendarische Oswald von Wolkenstein-rit, in de vakantieregio Alpe de Suise – Seiser Alm staat u altijd een bont entertainmentprogramma te wachten!

 

Aanbevolen hotels & campings in Seiser Alm

Helaas, er zijn geen accommodaties gevonden in deze vakantieregio. Hier vindt u het aanbod aan accommodaties in de vakantieregio’s in de buurt.
Sonnenhof
Rio di Pusteria / Maranza
Naar de website
Hotel Fischer
Bressanone / S. Andrea
Naar de website

Interessant voor een vakantie in de Dolomieten