expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Val Gardena

Santa Christina, Ortisei & Selva – Welkom voor een wandel- en skivakantie in Val Gardena / Gröden

Eén van de meest geliefde vakantieregio’s in Zuid-Tirol is ongetwijfeld Val Gardena / Gröden. Hier, omgeven door de imposante Dolomieten, kunt u het hele jaar door een ontspannende en tegelijkertijd actieve vakantie in de prachtige hotels in Val Gardena / Gröden of op een comfortabele camping doorbrengen. 

Het idyllische Dolomietendal lokt in het koude jaargetijde met een uitzonderlijk aanbod aan aantrekkelijke skipistes. Aangezien Val Gardena / Gröden onderdeel is van het Dolomiti Superski Gebied kunnen skiërs en snowboarders tijdens een skivakantie in Val Gardena / Gröden zich verheugen op 1200 kilometer aan pistes in alle moeilijkheidsgraden. Ook de legendarische Sellaronda, de skitocht rondom het grandioze Sella-massief, bevindt zich hier. Bij de Sellaronda-tocht is niet alleen de spectaculaire natuur onvergetelijk maar ook de leuke culinaire gelegenheden, waar u verwend wordt met traditionele gerechten op het hoogste niveau. 

Wie tijdens een skivakantie in Val Gardena / Gröden zijn vakantiegeluk buiten de pistes zoekt, kan dit tijdens het sneeuwschoenwandelen, langlaufen of toerskiën vinden. Val Gardena – Gröden staat ook bekend om zijn houtsnijwerk. De unieke, handgesneden houtsculpturen zijn bekend en geliefd in de hele wereld.  

Als u uw vakantie op een camping in Val Gardena of in een hotel in Val Gardena, in een hotel in Ortisei of in een hotel in Santa Christina doorbrengt, dan staan u prachtige trek-, wandel- en fietstochten in de Dolomieten te wachten. Ontdek het dal Val Gradena / Gröden, met zijn Ladinische taal, de levendige cultuur en de prachtige natuur!

meer weten

Hotels in Val Gardena Skigebieden

Wandelen

Skivakantie

 

Actieve vakanties – Zowel in de winter als in de zomer

Zo mooi is Val Gardena / Grödenertal! Steil reiken de bleke Dolomieten omhoog naar de lucht en lokken natuur- en sportliefhebbers voor avontuurlijke wandel-, kletter- en mountainbiketochten in de heerlijke bergwereld. Onze geheime tip: Een tocht naar het slechts tijdelijke gletsjermeer Lech dl Dragon

Absoluut zeker genoegen voor gezinnen lokt in het Avonturenpark Col de Flam of – als het weer een keertje niet meewerkt, kunt u een bezoekje brengen aan het Gherdeina museum. Niet minder afwisselend is een verblijf op een camping of in een hotel in Val Gardena, in een hotel in Ortisei of in een hotel in Santa Christina ook in de winter. Tijdens het skiën, de Sellaronda-rondtocht of tijdens een bezoekje aan één van de prachtige kerstmarkten in  Wolkenstein of Sankt Ulrich zijn tijdens een skivakantie in Val Gardena / Gröden stress en dagelijkse sleur gauw vergeten!

 

Aanbevolen hotels & campings in Val Gardena / Gröden

Helaas, er zijn geen accommodaties gevonden in deze vakantieregio. Hier vindt u het aanbod aan accommodaties in de vakantieregio’s in de buurt.
AMA Stay
San Vigilio di Marebbe
Naar de website

Om door te snuffelen