expand_less

 

   

Hotels, Campings & Vakantie in Alta Badia

La Villa, San Cassiano en Badia – hartelijk welkom!

Omgeven door de mooiste bergtoppen van de Dolomieten is Alta Badia Dolomites al van oudsher een geliefd vakantieoord voor al diegenen die tijdens hun vakantie op zoek zijn naar rust, natuur en sportieve afwisseling. De vakantieregio Alta Badia / Gadertal is echter niet alleen rijk aan adembenemende natuur rondom het natuurpark Puez-Geisler, maar ook de karakteristieke culturele eigenschappen maken van dit 35 km lange dal iets heel bijzonders. 

In Gadertal wordt nog steeds de Ladinische taal gesproken, een oud Romaans dialect. Luister ernaar tijdens uw vakantie in Alta Badia / Gadertal. Het landschap wordt omzoomd door Les Viles, typische dorpjes waar u ook een hapje kunt eten of iets kunt drinken - in een 5-sterren hotel, op een camping of in één van de authentieke berghutten - het bolwerk van geneugten Zuid-Tirol weet de meest verwende fijnproevers enthousiast te maken.

Of het nu in La Villa, San Cassiano, Corvara, Badia of in één van de andere vakantieplaatsen in Alta Badia / Gadertal is, er staan u steeds weer uitstekende hotels in alle prijsklassen te wachten! Als u voor een hotel in La Villa, een hotel in San Cassiano, een hotel in Badia of een natuurvriendelijke camping kiest – hier bent u verzekerd van een hartelijke ontvangst en bijzondere genietmomenten!

Als u besluit om tijdens de Kerstdagen uw vakantie in Alta Badia / Gadertal door te brengen dan mag u de FIS Ski World Cup in Alta Badia zeker niet missen. Maar ook na de spannende wedstrijd kunt u zich bij de afdaling van de legendarische Gran Risa piste, de Reuzenslalom World Cup piste in La Villa, net als een skikampioen voelen.

meer weten

Hotels in Alta Badia Skigebieden

Natuurpark Puez Geisler

Reuzenslalom World Cup piste in La Villa

 

Fotogalerij van Alta Badia | Gadertal

Overtuig u zelf van de schoonheid van de vakantieregio en de mooie hotels en campings in Alta Badia / Gadertal! Het hoog verheffende bergdecor lokt zowel in de zomer als in de winter om tal van activiteiten in de vrije natuur te ondernemen. 

Wie meer over de oude gebruiken en tradities van de Ladinische plaatsen San Cassiano, Badia of La Villa wil weten kan tijdens de vakantie in Alta Badia / Gadertal een bezoekje brengen aan het Ladinische museum Ciastel de Tor.  

Voor skiërs is Alta Badia / Gadertal onder andere vanwege de legendarische Reuzenslalom World Cup piste Gran Risa een begrip. Bij de afdaling daar zult u zich net als een skikampioen voelen.

Maar ook het warme jaargetijde lokt met te gekke belevenissen: Tijdens het wandelen, fietsen of kletteren in de Dolomieten staan u, als u vanuit één van geboekte campings of hotels in Alta Badia / Gadertal vertrekt, onvergetelijke indrukken in een ongeëvenaard mooi landschap te wachten.

 

Aanbevolen hotels & campings in Gadertal

Helaas, er zijn geen accommodaties gevonden in deze vakantieregio. Hier vindt u het aanbod aan accommodaties in de vakantieregio’s in de buurt.
AMA Stay
San Vigilio di Marebbe
Naar de website

Nog meer tips voor een vakantie in de Dolomieten