expand_less

 

   

Vakantie in Alta Pusteria / Hochpustertal

Hotels & Campings in Dolomietenregio Drei Zinnen/Tre Cime

Bleke bergen, turquoise gekleurde bergmeren en bonte bloemenweiden lokken al van oudsher naar de vakantieregio Tre Cime Dolomiti / Drei Zinnen Dolomiten. Uit wat eens een gebied was dat een boerenstempel had is de vakantieregio Alta Pusteria / Hochpustertal vandaag de dag uitgegroeid tot een bruisend toeristencentrum, dat ondanks het rijke aanbod voor zijn vakantiegasten, zoals bijvoorbeeld het grandioze skistation Tre Cime Dolomiti en de talrijke uitgelezen hotels en de mogelijkheden van natuurvriendelijk kamperen in Alta Pusteria / Hochpustertal, zijn oorsprong niet verloochend heeft.

Wintersportenthousiastelingen en zomervakantiegangers voelen zich goed in de 5 vakantieoorden: San Candido / Innichen wordt beschouwd als de hoofdplaats van de vakantieregio en biedt leuke shoppingmogelijkheden. Sesto / Sexten bevindt zich in het hart van de Dolomieten en weet met name bergbeklimmers en kletteraars te bekoren. Dobbiaco / Toblach wordt beschouwd als sportmekka, terwijl Villabassa / Niederdorf overtuigt met bijzondere cultuurschatten. Van unieke landschappelijke schoonheid is Valle di Braies / Pragsertal, waar zich ook het wereldbekende meer Lac de Braies zich bevindt.

Ontdek de vakantieregio TreCimeDolomiti / Drei Zinnen Dolomiten met de overweldigende Dolomieten en het hoogtepunt Tre Cime en ontspan u in de mooie hotels of op een camping in Alta Pusteria / Hochpustertal!

meer weten

Hotels in Alta Pusteria Drei Zinnen / Tre Cime Lago di Braies

Sesto / Sexten

Dobbiaco / Toblach

 

Fotogalerij van de regio Tre Cime Dolomiti / Drei Zinnen Dolomiten

Voordat uw vakantie begint is al het de moeite waard om een kijkje te nemen in de veelzijdige vakantieregio Tre Cime Dolomiti / Drei Zinnen Dolomiten. In onze fotogalerij ziet u de hoogtepunten van de regio zoals de Stiftskirche in Innichen, het geliefde Alpine Erlebnisbad Acquafun, natuurschoon zoals de Tre Cime, Plätzwiese, Fischleintal of Lac de Braies.

Degenen onder u die belust zijn op avontuur zijn zeker geïnteresseerd in de zomerrodelbaan Funbob, de klimtuin in Toblach of één van de mooie klettertuinen waar er hier zo veel van zijn. 

Droom niet langer van een vakantie in Tre CimeDolomiti / Drei Zinnen Dolomiten, maar maak uw dromen waar. Een fantastisch vakantieparadijs met uitstekende hotels en campings wacht op u! 

 

Aanbevolen hotels & campings in Hochpustertal


Ook deze onderwerpen kunnen u interesseren...